top of page

Лицарський турнір "Нумо, хлопці!"


Напередодні Дня захисника України серед хлопців нашого класу, відбувся лицарський турнір "Нумо, хлопці!", який підготували та провели дівчата класу. Як зазначили ведучі свята - Сидоряк Леся та Крилюк Світлана, хлопці зійдуться у боях, тільки не кулачних, а інтелектуальних, спортивних, кулінарному. А судило змагання та виносило спрведливі оцінки фахове журі у складі: педагога-організатора Леонтій Міли Миколаївни, психолога школи

Стрільчук Ольги Василівни, класного керівника Романюка Віктора Михайловичата члена шкільного парламенту, учня 11 класу Романюка Олександра. За перемоги у різних конкурсах хлопці отримали медалі (правда не "золоті", а "шоколадні") та грамоти з присвоєнням титулів. Найкращим у інтелектуальному конкурсі став Женя Малофій, якому присвоїли титул "Найрозумніший". У віртуальних змаганнях з водіння гоночного автомобіля "Формула" не було рівних Жижияну Стасу та Юрі Боднарюку, яким присвоєно титул "Найшвидший". Титул "Найспритніший" здобули Білоус Назар та Панцир Максим, за перемогу спортивному конкурсі. Наші хлопці показали, що вони не тільки розумні, сильні та спритні, а і уміють виконувати різну "чоловічу" роботу. У конкурсі по забиванню цвяхів, журі оцінювало не тільки швидкість, а і якість виконаної роботи. Отже титул "Найуміліший" отримали Боднарюк Саша та Величко Саша. Дуже важко було оцінити конкурс по приготуванню бутербродів, де хлопці старались продемонструвати свої кулінарні здібності. Але найсмачнішими і найоригінальнішими були бутерброди братиків Куренкових Андрія та Сергія, а отже титул "Майстер шеф" у них. За сумою балів у всіх конкурсах перемогу здобув Юраш Рустам. Ми всі вітаємо Рустама з присвоєнням йому титулу "МІСТЕР 6-А".

По завершенню конкурсів, свої пісні дарували Лупу Дуся та Крилюк Свєта. Хлопцям дуже сподобався танець у виконанні дівчат класу та сценка з шкільного життя. Потім усі смакували бутербродами, що приготували хлопці та різною випічкою (тістечка, пончики, печиво, пироги), яку власноруч приготували дівчата. Завершилося свято танцями, які чергувалися з розважальними конкурсами та вікториною.

Хлопцям дуже сподобалося свято, яке їм влаштували дівчата і як сказав "Містер 6-А" - Рустам: "Дівчата, чекайте від нас відповіді на 8 Березня!"


Останні повідомлення
bottom of page