top of page

Перший день практики

Перший день навчальної практики співпав з Міжнародним днем захисту дітей.

Міжнародний день захисту дітей святкується 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався у 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Учні нашого класу долучилися до святкувань. Ми прийняли участь у конкурсі малюнків на асфальті "Моя майбутня професія", який організували працівники Глибоцького центру зайнятості. За результатами конкурсу усі учні, які прийняли участь, були нагороджені призами: альбомами для малювання, кольоровими олівцями, фломастерами.

Потім ми переглянули виставку робіт вихованців технічних та декоративно-прикладних гуртків Глибоцького БТДЮ. А на сцені будинку культури для нас співали і танцювали вихованці гуртків художньої самодіяльності.

Серед юних артистів і учні нашого класу. Пісні дарували учасниці вокального гуртка "Джерельце" - Лупу Дуся, Крилюк Світлана, Візнюк Софія (кер. Орест Іванович Юркевич). А запальними танцями нас розважили Боднарюк Юра, Жижиян Стас, Кордубан Настя - учасники зразкового аматорського танцювального колективу "Суцвіття Глибоччини".


Останні повідомлення
bottom of page